Certificata ISO 9001 si ISO 14001

DESPRE NOI

DESPRE NOI

CATA STRUMF SRL este o companie cu capital 100% romanesc si privat. In prezent echipa este formata din angajati cu o vasta experienta in industria de profil (electricieni autorizati ANRE) cu experienta in domeniul instalatiilor.

DEZVOLTARE CONTINUA
Compania noastra a fost infiintata din dorinta de a realiza instalatii si echipamente electrice capabile sa raspunda exigentelor actuale din domeniu in ceea ce priveste alimentarea cu energie electrica a locuintelor, spatiilor comerciale si administrative sau a incintelor industriale.

DOMENIUL PRINCIPAL DE ACTIVITATE
Domeniul principal de activitate al firmei il reprezinta executarea de lucrari de instalatii electrice si a altor lucrari de instalatii si de constructii auxiliare.

MISIUNE
Misiunea societatii comerciale CATA STRUMF SRL este de a oferi produse si servicii performante clientilor si partenerilor nostri, care sa ne permita construirea unui raport de parteneriat cu firma dumneavoastra, personalizat, reciproc avantajos si pe termen lung, bazat pe profesionalism si incredere.

2014-04-04 16.17.07
hormigon pulido precio m2 empresa hormigon pulido hormigon pulido precio montaj tapet
premium wordpress themes salon epilare iasi Incalzire in pardoseala panouri radiante infrarosu beton amprentat transport romania germania beton amprentat constanta Béton imprimé decoratif